Followers

Friday, May 18, 2012

GAMBAR MAHASISWA USM MENYERANG PIHAK UNIVERSITI

Apakah yang membuatkan lelaki muda ini kelihatan hebat?

Gambar di atas diambil ketika mahasiswa-mahasiswi USM, Kampus Induk, Pulau Pinang (bukan mahasewel jalanan ye) berdiskusi dengan kepimpinan universiti baru-baru ini. Gambar ini amat menarik perhatian saya bukan kerana manusia lelaki yang berdiri itu hebat (sememagnya beliau seorang yang hebat!) tetapi kerana baju Alif Ba Ta yang menyarungi badannya itu. Saya fikir, baju itulah yang membuatkan beliau kelihatan lebih hebat pada malam itu, sebegitu rupa. 

Demi Alif Ba Ta, Kita Sudah Tiada Masa - Ia sangat besar ertinya buat saya dan mungkin sesiapa saja yang memakai baju ini (ada tapi tak pakai tak guna juga). Ada rasa kagum dan bangga yang terbit menjalar dalam diri kami apabila memakai baju ini. Insya-Allah, gelombang Alif Ba Ta ini akan disebarluaskan lagi pada masa akan datang. 

Seterusnya mari kita saksikan gambar-gambar lain yang sempat saya cilok dari FB rakan-rakan di USM ketika berlangsungnya program tersebut di Dataran Usahawan Siswa USM, Kampus Induk. Saksikan.. 

Nota : Nama lelaki muda yang memakai baju Alif Ba Ta dan berdiri itu ialah Mohammad Idzuan bin Jamaluddin, Yang DiPertua Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) sidang ini.

1 comment:

Kump. Adik2 Keluar UMNO said...

Kekejaman Terhadap Orang Muda - ( Lihat sendiri BUKTI, Kenapa kami KELUAR UMNO dan TAKKAN kembali lagi. Buktikan jika ia PALSU )
1~BUKTI 1 * (MESTI TONTON)
2~BUKTI 2 * (HOT)
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4
5~BUKTI 5 * (HOT)
6~BUKTI 6
7~BUKTI 7
8~BUKTI 8
9~BUKTI 9
10~BUKTI 10

~ Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~Kami Mahu Generasi Muda Terengganu Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155p/s: Ubahsuai (copy&paste) dari 'Abang Sayang'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...