Followers

Tuesday, February 24, 2009

PETANG YANG SWEET...=)

agak damai petang ni kat usm.pikuk hiruk motor ngan bas ngan keta suma dah mcm irama biase kat sini..biase la suma nak balik kerja.takde suma tu kang sunyi la plak kampus ni.

habis lsp dalam pukul 4.35 camtu, then aku terus gi kat aspirasi corner.satu kelainan rutin sbb selalunye pas lsp aku akan turun ke foyer dan tunggu ika, tapi ptg ni kelas ika habis awal.dia tunggu aku kat aspirasi corner..

aku sebetulnye agak kurang sabar nak jumpe dia hehe..tadi kejap je dapat stay ngan dia.tu pun sebab aku temankan dia gi pusat arkeo coz ade club meetin.tapi hahahaha...that is ika..ade ke patut die leh ajak aku jalan kaki jejauh gi pusat arkeo tengah2 hari bute camtu tp ble dah sampai kat sane, sekali die silap tempat daaa.....humang aih..hahahaha

hahahahaha

dah cukup.melampau npk gelak kat syg aku tu ek.

rupe-rupenye meetin tu buat kat konkos.dekat je ngan desa harapan ni..adoyai..tergelak sakan aku tadi.hehe..

ehm kontiniu balik part lepas lsp tu..pastu, aku terus melangkahkan kakiku yg bukan dibibirmu, dengan tekak yang sangat nak minum, dengan mate yg sangat nak tidur..tapi sebab nak jumpe ika, aku stay in happy gak..ye laaa...nak jumpe ehem-ehem kan..xpe la walaupun serabai je aku ari ni.hehehe...syg tak kisah kan...

sampai kat corner tu alias pasar pelajar (terima kasih dan tahniah kat BHEPP sebab wujudkan tempat ni untuk mahasiswa berniaga, dan cantik gak untuk aku dating ngan ika..hehe)..then aku terus gi kat ika.memuler cari die x jumpe coz die lepak kat belakang pokok bunge tepi DTSP sorang-sorang..pokok bunge tu kecik je tapi sbb ika ni kan kecik, maka nampak la pokok bunge tu lebih besar dari dia, dan maka tak nampak la ika yang lebih kecik tu..hehe..

tetibe ika terpacul keluar ngan t-shirt putihnye yg comel tu..ehm t-shirt je ke???

hehe...ika pun comel laaa.die senyum je meleret...aku?? =)

pastu die cakap nak mamam wafer..uiks aku pun heran laa..bia betul dia ni.tak kan nak gi tesco lak kot.jauh tuuu...tak laaa, ika balas.kat pasar pelajar tu je...eh, ade ke, aku bertanye.

ade...meh org tunjuk.die mereply pertanyaan aku td tu sambil mengajak aku ke tempat yg dia cakap ade jual wafer tu...

owhhh..kedai baru ek...aku cube menutup kemaluan, eh silap, rasa malu aku sebab tak ambik tahu alias alert ngan perkembangan terbaru tersebut..hehe..sori sayang.

pas siap order sume, aku ajak ika duduk jap..pastu die tunjuk kat aku tangan kiri ngan jari-jari dia yang kena sakit gatal tu...terkejut gak aku.ye laa, die ne penah kena cmtu..selalu aku je yg kena.serius gak..dah nek bijik-bijik banyak dah..isau laa...aku sugestkan gi klinik sbb takut jadi lagi serius.tapi klinik dah tutup...so kami putuskan nak gi esok je..aku mtk dia bersabar dan jangan garu sangat kat tempat gatal tu takut lagi teruk jadinye nanti.

pastuh, kami balik desa.ika beli aiskrim nak makan sambil jalan..huhu dia beli satu je.asalnye nak beli dua, tapi cakap kongsi je la.kang membazir lak..yang hampehnye huhu, dia ingat aku tak nak.ade ke patut dia bantai makan sorang je..pastu aku mintak la sikit.dia kasi tapi biler aku makan lame sangat, dia stat membebel..hahahaha..mang klaka la ika ni..macam dik yah aku je..bagi tapi membebel...takut aku habiskan..sebetulnye, aku saje nak tengok reaksi dia je..aku gigit kat tepi-tepi je bukan makan habis terus pun..suke tengok die membebel camtu hehe..

sampai kat desa, kami gi kat tangge tepi parking tepi tasek tepi blok f25 tu..senang cakap, tepi tasek laa...makan wafer sambil dating hehe..ehmm bahgienye aku.........

mase makan tu kami gaduh..berebut wafer macam budak-budak je..die nak yg coklat pastu bg kat aku yang kaya je..aku pun suke coklat gak..hehe..pastu kami gaduh la..juz like a child..memuler aku makan yg kaya pastu aku provoke la ckp yg kaya lagi sedap...pastu dia terus mtk nak sikit..dia ni mang mental sket..kena provoke je terus cair hahahaha..sori sayang..

aku tak kasi..pastu dia lak provoke wafer coklat dia tu..huhu mang sedap pun aku tengok klu nak compare ngan kaya aku ni.pe lagi, ngan penuh diplomasi aku melakukan usaha perundingan FTA..food trading..ika setuju..masuk jarum dah.ika ni kire macam malaysia laa, aku lak amerika hehe...pas dapat tu kami makan laa pepueh hehe.

bis makan sume, aku hanta ika balik ke blok mcm biase..kami janji nak gi klinik sok nak jumpe doctor..alhamdulillah, aku hepi sgt klu dapat tlg ika time die dpt susah cmtu.banyak kenangan yg dah kami lalui..thanx mysweet. love u sangat..mmmuahss

4 comments:

NZTA said...

hehehe..malu..malu...

fara_rusli said...

poyola mamat nie..huhu

cikw@n said...

awat cik fara huhu..
aku tak keji mcm ko hahahahaha

Mawar Berduri said...

aduhh..konon2 r romance..gile ah..
jiwang gak cik wan ni ek..xsgka ak..kua2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...